Techniek

Sensor van AutoDim
20150910_112228
De levensduur van uw LED-panelen wordt verlengd doordat ze eenvoudig te dimmen zijn met gebruik van onze daglichtsensor. Een simpele maar doeltreffende oplossing: 50% dimmen betekent 50% vermindering van stroomverbruik. Geheel lineair.
Bij 50% dimmen gaat het paneel 4 x langer mee (i.p.v. 30.000 branduren 120.000). Daarnaast zijn onze daglichtsensoren draadloos en werken geheel zonder batterij.
De sensor is minder gevoelig voor LED licht dan daglicht.
Onze daglichtsensor heeft een ongekend grotere energie-besparing  tot gevolg dan alleen het gebruik van LED-verlichting.
De sensor en het bedieningspaneel blijven zichtbaar.  Er is sprake van een draadloze communicatie met  het bedieningspaneel en de LED-panelen.

Dimschakelaar van AutoDim
20150910_112351
Dimschakelaar (touchscreen) is het bedieningspaneel van ons automatische dimsysteem. Het betreft een touchscreen voor het aan- en uitzetten van de verlichting, een automatische dim mogelijkheid, de zogenaamde ECO-stand en een nachtstand met 10% lichtuitstraling. Uw ruimten zijn voldoende verlicht om waar te nemen of er mensen aanwezig zijn in de ruimten of om bepaalde werkzaamheden te verrichten.
Tegen extra kosten kan uw logo in iedere schakelaar geplaatst worden.

5 jaar Garantie
Garantieperiode is 5 jaar, zie onze voorwaarden.